Sharia4Belgium haalt uit....

Tijdelijk forum voor de Hollandse leden.
User avatar
Darius
Posts: 52
Joined: Tue May 29, 2012 1:00 pm

Sharia4Belgium haalt uit....

Post by Darius »

Fouad Belkacem/Abu Imran, opperhaatbaard en topcrimineel van Sharia4Belgium, heeft een persconferentie gegeven naar aanleiding van het recente gebeuren in Mollahbeek/Molenbeek. Hij heeft het nodige te zeggen, en het is niet fraai, maar ook niks nieuws...
Sharia4Belgium haalt uit naar overheid, westerse vrouwen en ongelovigen

Fouad Belkacem, de woordvoerder van de radicale moslimbeweging Sharia4Belgium, zegt trots te zijn op Stéphanie D., de jonge vrouw met nikab die in Molenbeek gecontroleerd werd en aan een van de agenten een kopstoot uitdeelde. De agente liep daarbij een gebroken neus en twee gebroken tanden op. Het incident leidde eergisteren- en gisteravond ook tot onlusten in de Brusselse gemeente.

Tijdens een persconferentie in Zellik ging Belkacem (foto) fel tekeer. Zo raadde hij de gewonde agente aan om van de gelegenheid gebruik te maken om meteen ook een plastische chirurg te raadplegen. "Want de westerse vrouwen houden ervan om zich voor te doen als lustobject."

De woordvoerder van Sharia4Belgium verklaarde ook dat het verbod op het dragen van een nikab een discriminatie tegen moslims inhoudt. "De dienaars van de duivel die onze zuster gecontroleerd hebben, willen oorlog voeren tegen de moslims. Maar ze zullen die in België nooit winnen."

Respect
Tijdens zijn betoog deed Belkacem ook een oproep aan de Belgische overheid. "Als jullie zoals alle ongelovigen in de hel willen belanden, dan is dat jullie probleem. Maar laat ons leven zoals wij dat willen."

"Wij hebben geen gram respect voor jullie, ongelovigen, en ook niet voor jullie manier van leven. Onze religie en onze levenswijze zijn superieur en die van jullie", zo besloot Fouad Belkacem zijn tirade.

Gerecht
Belkacem werd onlangs veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar, waarvan een jaar effectief, voor het aanzetten tot haat tegen niet-moslims.
http://www.hln.be/hln/nl/14119/Nikab-in ... igen.dhtml

Wat een walgelijke vent. Hij is achterlijk, gek én gevaarlijk. Het wordt echt hoog tijd dat tegen hem en zijn beweging hard opgetreden wordt.
"Life without liberty is like a body without spirit."
"Life without love is like a tree without blossoms or fruit."
- Kahlil Gibran

Circe
Posts: 50
Joined: Sun Jan 04, 2009 10:27 am

Re: Sharia4Belgium haalt uit....

Post by Circe »

trots te zijn op Stéphanie D.
hoezo "Stéphanie D."? sinds wanneer moeten bekeerlingskes hun naam niet meer veranderen in Umm Latifa of Kadijha of Fatima?

User avatar
King George
Posts: 46
Joined: Tue May 29, 2012 5:09 pm

De N-VA (Vlaanderen) wordt ook wakker

Post by King George »

Image

N-VA-voorzitter Bart De Wever wil dat minister van Justitie Annemie Turtelboom (Open Vld) haar positief injunctierecht gebruikt om Fouad Belkacem van Sharia4Belgium voor het gerecht te slepen. Vrije meningsuiting houdt op wanneer die gebruikt wordt om voortdurend op te roepen tot haat en geweld, argumenteert De Wever.

Voor De Wever is de maat vol. Hij pleit voor "zeer kordate nultolerantie" en wil dat Turtelboom en haar collega van Binnenlandse Zaken Joëlle Milquet "ervoor zorgen dat het gerecht zijn werk doet". "Ik hoor beide ministers wel van alles verklaren, maar ik zie geen concrete daden", hekelt hij. "Moeten er eerst dramatische criminele feiten plaatsvinden vooraleer we echt krachtig gaan optreden?"

Meer algemeen wil N-VA dat bij een veroordeling meteen ook de nationaliteit van misdadigers afgenomen kan worden, "zodat mensen als Belkacem het land kunnen worden uitgezet en in Marokko hun straf kunnen gaan uitzitten". De nationaliteit afnemen zou ook bij meer types feiten moeten kunnen, aldus De Wever.

Volgens de N-VA-voorzitter is kordaat optreden tegen Sharia4Belgium net zo goed in het belang van de moslimgemeenschap. Organisaties als Sharia4Belgium stellen de hele islam in een slecht daglicht en bezorgen moslims onterecht een slechte reputatie, luidt het nog.

Bron: gva.be (Gazet van Antwerpen)

mercator
Posts: 83
Joined: Sun Jun 03, 2012 9:15 am

Re: De N-VA (Vlaanderen) wordt ook wakker

Post by mercator »

King George wrote: Volgens de N-VA-voorzitter is kordaat optreden tegen Sharia4Belgium net zo goed in het belang van de moslimgemeenschap. Organisaties als Sharia4Belgium stellen de hele islam in een slecht daglicht en bezorgen moslims onterecht een slechte reputatie, luidt het nog.

Bron: gva.be (Gazet van Antwerpen)
Ja zo kennen we Bartje wel weer, de kool en de geit willen sparen. Hoezo "onterecht" een slechte reputatie van moslims ? Waarom zegt ie het nu s niet eindelijk zoals het is en zoals het Vlaams Blok dat al sinds de jaren 70 zegt,: moslims dragen helemaal niks bij aan de Vlaamse samenleving, ook niet als ze uit de gevangenis weten te blijven. Dat gaan zijn kiezers veel liever horen dan die eeuwige halfzachte praatjes waarmee hij zich respectabel wil voordoen.
En wat heeft hij met dat "belang van de moslimgemeenschap" ? Als Vlaams nationalist zou hem dat worst moeten wezen.

User avatar
Ariel
Posts: 7752
Joined: Thu Jan 01, 2009 1:34 am
Location: The Netherlands

Re: De N-VA (Vlaanderen) wordt ook wakker

Post by Ariel »

King George wrote:
Volgens de N-VA-voorzitter is kordaat optreden tegen Sharia4Belgium net zo goed in het belang van de moslimgemeenschap. Organisaties als Sharia4Belgium stellen de hele islam in een slecht daglicht en bezorgen moslims onterecht een slechte reputatie, luidt het nog.
Lachen.... ;) Sharia4Belgium is Islam in zijn zuiverste vorm. Hoezo de hele islam in een slecht daglicht stellen.....
Onze so called leaders willen er maar niet aan wat een achterlijke religie Islam is.
Laten de leden van Sharia4Belguim aub nog maar lekker een flinke poos rotzooi schoppen. Mijn zegen hebben ze....Het blijkt namelijk ...men moet Islam met beide ogen waarnemen en voelen voordat men gelooft.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.

Blackmore
Posts: 103
Joined: Tue Apr 10, 2012 10:42 pm

Re: De N-VA (Vlaanderen) wordt ook wakker

Post by Blackmore »

King George wrote:
Volgens de N-VA-voorzitter is kordaat optreden tegen Sharia4Belgium net zo goed in het belang van de moslimgemeenschap. Organisaties als Sharia4Belgium stellen de hele islam in een slecht daglicht en bezorgen moslims onterecht een slechte reputatie, luidt het nog.
Het is toch raar dat een niet-moslim daar op moet wijzen en dat de zo genaamde meerheid van gematigde moslims helemaal stil blijft na de acties van zo'n sharia club. Niemand van de zo genaamde meerheid van gematigde moslims komt op voor de overheid, westerse vrouwen en ongelovigen, waar sharia2Belgium zo naar uithaalt. Ik zou wel eens willen weten hoeveel islamitische verenigen er in Belgie zijn die vaak klagen over islamofobie maar nu tevens hun mond houden...

User avatar
Ariel
Posts: 7752
Joined: Thu Jan 01, 2009 1:34 am
Location: The Netherlands

Re: Sharia4Belgium haalt uit....

Post by Ariel »

Belgische premier Di Rupo wil Sharia4Belgium verbieden

woensdag 6 juni 2012

De Belgische premier Elio Di Rupo, wil streng optreden tegen extremistische groepen als Sharia4Belgium. 'De regering wil ver, zeer ver gaan in de strijd tegen radicale bewegingen die oproepen tot geweld en onze rechtsstaat in gevaar brengen.’

Tegenover Sharia4Belgium toont Di Rupo zich erg strijdvaardig. 'We moeten verbieden wat onaanvaardbaar is en rechten en plichten laten respecteren. De actie is bezig en ze moet voor mij gaan tot en met een verbod van dergelijke organisaties,’ zegt hij in de Vlaamse krant De Standaard.

Sharia4Belgium is een Belgische radicale moslimorganisatie die de democratie verwerpt en van België een islamitische staat wil maken. Hun woordvoerder Fouad Belkacem, beter bekend als Abu Imran, heeft meermaals controversiële uitspraken gedaan. Zo predikte hij de doodstraf voor homoseksuelen en verklaarde hij te hebben gebeden voor Osama bin Laden.

Berouw
In 2010 verstoorde de organisatie een lezing van dichter Benno Barnard aan de Universiteit Antwerpen. Politici Bart De Wever (Nieuw-Vlaamse Alliantie), Filip Dewinter (Vlaams Blok) en PVV-leider Geert Wilders mogen volgens Sharia4Belgium consequenties verwachten als ze geen berouw tonen.

Hoewel Sharia4Belgium voor de rechtbank moest verschijnen voor het aanzetten tot haat, werd de organisatie nooit veroordeeld. Abu Imran werd in 2002, 2004 en 2007 veroordeeld voor inbraak en weerspannigheid. Vorige maand kreeg hij twee jaar gevangenisstraf voor het aanzetten tot haat en geweld tegen niet-moslims.

Sharia4Holland
De organisatie onderhoudt nauwe banden met haar Nederlandse tegenhanger Sharia4Holland, die onlangs in opspraak is geraakt nadat zij tijdens een bijeenkomst op de dam Wilders met de dood bedreigde. Een 29-jarige voorman van Sharia4Holland moet hiervoor 11 juli voor de rechter verschijnen.

Tijdens de geïmproviseerde persconferentie op de Dam zei een woordvoerder van de groepering dat de sharia moet worden ingevoerd in Nederland. ‘Deze regering buit jullie uit om de oorlog tegen de moslims te blijven financieren.’

door: Marchje van der Veen

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Buite ... bieden.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Hahahahahaha...Hoe wil hij dat doen. Alle leden van sharia4belgium vermoorden? Ze op een onbewoond eiland zetten en dan een hersenspoeling geven ?
Hoe kan je nou de ideeen en religie uit de koppen van de extremisten halen. Door te zeggen..."Foei!!!! " dat willen we niet in Belgie en Holland...
Kom op zeg. Wat een naïviteit . En dit zijn de mensen die ons moeten regeren. Bah...

En weer hoop ik dat de leden van Sharia4 ( what ever) ..... het vuurtje nog verder op zullen stoken. Ik wens ze succes. Laten onze regering "leiders" zich maar eens goed beseffen wat voor volk ze in huis gehaald hebben.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.

User avatar
Eliabe
Posts: 17
Joined: Sun Jun 03, 2012 3:12 pm

Re: Sharia4Belgium haalt uit....

Post by Eliabe »

Ariel wrote: En weer hoop ik dat de leden van Sharia4..... het vuurtje nog verder op zullen stoken. Ik wens ze succes. Laten onze regering "leiders" zich maar eens goed beseffen wat voor volk ze in huis gehaald hebben.
Wacht maar rustig af. Ik denk dat je binnenkort op je wenken bediend zal worden.
Vakantiepret: in het vliegtuig hardop uit de koran voor gaan lezen en dan vragen of je in de cockpit mag kijken.

User avatar
Ariel
Posts: 7752
Joined: Thu Jan 01, 2009 1:34 am
Location: The Netherlands

Re: Sharia4Belgium haalt uit....

Post by Ariel »

Woordvoerder Sharia4Belgium thuis gearresteerd

donderdag 7 juni 2012

Woordvoerder Fouad Belkacem van de radicale moslimbeweging Sharia4Belgium is donderdag thuis gearresteerd. De dertigjarige Belkacem wordt gezien als aanstichter van rellen vorige week in de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek.

Belkacem, beter bekend als Abu Imran, riep op tot geweld toen de politie een vrouw aanhield voor het dragen van een burqa. Het kledingstuk dat wordt gedragen door moslima's is verboden in België.

Haat
De politie verdenkt de woordvoerder van Sharia4Belgium voor het aanzetten tot haat en geweld. Begin mei werd hij al een door de rechtbank in Antwerpen veroordeeld voor het aanzetten tot haat tegen niet-moslims.

Belkacem kreeg twee jaar celstraf maar moet deze nog uitzitten. Het is onduidelijk wanneer Belkacem voor de rechter moet verschijnen. Verwacht wordt dat als Belkacem is voorgekomen hij direct de gevangenis in moet om deze straf uit te zitten.

Wilders
Sharia4Belgium wil in België de islamitische wetgeving sharia invoeren. De Belgische premier Elio Di Rupo zei woensdag dat hij de groepering wil verbieden.

De woordvoerder van de Nederlandse tegenhanger van Sharia4Belgium, Sharia4Holland, is vorige week opgepakt. Hij bedreigde PVV-leider Geert Wilders met de dood tijdens een demonstratie op de Dam in Amsterdam. De 29-jarige man werd al gauw vrijgelaten met een dagvaarding op de korte termijn.

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Buite ... steerd.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Morgen of overmorgen kunnen we in de krant lezen "Woordvoerder Sharia4Belgium is weer vrij"
Totaal nutteloos deze actie. Denken de naieve idioten die zelf deze toestand over ons afgeroepen hebben nou echt dat ze de mond van sharia4belgium gesnoerd hebben? Echt niet....
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.

User avatar
Ariel
Posts: 7752
Joined: Thu Jan 01, 2009 1:34 am
Location: The Netherlands

Re: Sharia4Belgium haalt uit....

Post by Ariel »

Sharia4Holland bedreigd door hackers
door Bart Olmer

AMSTERDAM - Gehackte computergegevens en e-mailverkeer van Shariah4Holland worden geopenbaard als de radicaal-islamitische actiegroep „haar toon in het maatschappelijk debat niet matigt”. Daarmee dreigen Nederlandse computerkrakers, die collectief opereren onder de schuilnaam Anonymous.

De computerkrakers claimen de radicale protestbeweging „al maanden te volgen en te beschikken over uitgebreide computerlogs en ruim twee gigabyte aan gegevens van deze leden, waaronder de vertakking in België, waarbij zij onder andere in het Arabisch communiceren over terroristische activiteiten en mogelijke plannen en financieringen vanuit het buitenland”.

De beschuldigingen van de anonieme hackers worden niet gesteund door vrijgegeven bewijsmateriaal. De hackers dreigen die belastende computerbestanden te openbaren als de islamisten doorgaan met hun „zeer extreme en gevaarlijke statements”.


http://www.telegraaf.nl/digitaal/123047 ... igd__.html" onclick="window.open(this.href);return false;
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.

User avatar
Darius
Posts: 52
Joined: Tue May 29, 2012 1:00 pm

Post by Darius »

Ariel wrote:Morgen of overmorgen kunnen we in de krant lezen "Woordvoerder Sharia4Belgium is weer vrij"
Totaal nutteloos deze actie. Denken de naieve idioten die zelf deze toestand over ons afgeroepen hebben nou echt dat ze de mond van sharia4belgium gesnoerd hebben? Echt niet....
Mijn gok is dat Belkacem later vandaag nog terug vrij rondloopt.

Inderdaad een vrij nutteloze actie tegen Sharia4Belgium. Om ze te stoppen zou je al de leden moeten oppakken en buitentrappen.
"Life without liberty is like a body without spirit."
"Life without love is like a tree without blossoms or fruit."
- Kahlil Gibran

User avatar
Ariel
Posts: 7752
Joined: Thu Jan 01, 2009 1:34 am
Location: The Netherlands

Re: Sharia4Belgium haalt uit....

Post by Ariel »

Sharia4Belgium: 'Europa wordt concentratiekamp voor moslims'

donderdag 07 juni 2012

'Wij hebben nooit opgeroepen tot geweld. Wij zijn een vreedzame organisatie. Europa dreigt een concentratiekamp voor moslims te worden.' Dat zegt Sharia4Belgium in een reactie op de aanhouding van zijn woordvoerder Fouad Belkacem.

Sharia4Belgium, de radicale moslimvereniging waarvan woordvoerder Fouad Belkacem is aangehouden op verdenking van het overtreden van de antidiscriminatiewet, heeft op een korte geïmproviseerde persconferentie in Antwerpen-Noord gereageerd op de gebeurtenissen.

'Strijd tussen moslims en jullie democratie'

Volgens de organisatie wordt er in ons land met twee maten en gewichten gewerkt en heeft Belkacem, alias Abu Imran, nooit opgeroepen tot geweld. "Wij zijn een vreedzame organisatie", klinkt het. Volgens Sharia4Belgium is er echter wel sprake van "een strijd tussen moslims en jullie democratie".

"Wanneer een broeder of zuster van ons wordt aangevallen, staan wij daar als eerste", verwees Abu Mujahid van Sharia4Belgium naar de rellen die volgden op het incident waarbij een vrouw in niqab vorige week in Sint-Jans-Molenbeek een kopstoot uitdeelde aan een politieagent nadat ze geweigerd had zich te identificeren.

'Belgische regering blijft moslims aanvallen'

Belkacem stuurde nadien een videoboodschap de wereld in waarin hij volgens het Antwerpse parket het geweld verheerlijkte en opriep om tot gewelddadige actie over te gaan.

Dat laatste ontkent Sharia4Belgium, maar de vereniging vindt wel dat "de Belgische regering moslims blijft aanvallen". Volgens Mujahid is de enige misdaad die Belkacem pleegde dan ook "deze democratie te willen ontmaskeren". Sharia4Belgium blijft haar woordvoerder daarin steunen.

'Concentratiekamp voor moslims'

"Europa dreigt een concentratiekamp voor moslims te worden." Mujahid klaagde ook de dubbele standaard aan die volgens hem in België wordt gehanteerd. "Toen ik hoorde dat Filip Dewinter opgeroepen had om moslima's aan te geven die zich bedekken, moest ik aan Hitler denken", aldus Mujahid. "Europa dreigt een concentratiekamp voor moslims te worden."

De website van Sharia4Belgium kan overigens niet meer geopend worden. (Belga/EE)


http://www.knack.be/nieuws/belgie/shari ... 184234.htm#" onclick="window.open(this.href);return false;
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.

Blackmore
Posts: 103
Joined: Tue Apr 10, 2012 10:42 pm

Re: Sharia4Belgium haalt uit....

Post by Blackmore »

"Wanneer een broeder of zuster van ons wordt aangevallen, staan wij daar als eerste",
Nou daar zijn ze uiterst selectief in. Saddam Houssein heeft tientallen jaren slachtpartijen onder moslims aangericht en ik herinner me geen enkele moslimorganisatie die voor hen opkwam. In Syrië 1980 vielen er meerdan 20.000 dooien bij demonstraties tegen Assad, de vader van de huidige Assad, die nu nog meer bloed aan zijn handen heeft. En zo zijn er nog de 300.000 dode moslims in Algerije. Dit waren maar een paar voorbeelden van de vele waar de moslimwereld vervolgde moslims compleet in de steek liet. Maar als Israel een paar zogenaamde Palestijnen naar de maagden in het paradijs stuurt staat de halve moslimwereld in brand. Dan spreekt men van genocide. "Wanneer een broeder of zuster van ons wordt aangevallen, staan wij daar als eerste". O wat zijn die mensen solidair met elkaar, je krijgt er tranen van in je ogen. Maar ze zouden zich moeten schamen, heeldiep! Dit gevalletje maakt duidelijk dat moslimverontwaardiging altijd politieke achtergronden heeft en nooit gebaseerd is op een belevenis van onrecht. Alleen in westerse democratieën komen moslims voor zo’n ingepakte snol op. In hun thuislanden zijn ze totaal rechteloos. Daar bepalen ze niet eens zelf of ze wel de straat op mogen. Laat staan in welke kleding!

Schepsel
Posts: 38
Joined: Fri Jun 01, 2012 2:22 pm

Re: Sharia4Belgium haalt uit....

Post by Schepsel »

Ariel wrote:
Sharia4Holland bedreigd door hackers
door Bart Olmer

AMSTERDAM - Gehackte computergegevens en e-mailverkeer van Shariah4Holland worden geopenbaard als de radicaal-islamitische actiegroep „haar toon in het maatschappelijk debat niet matigt”. Daarmee dreigen Nederlandse computerkrakers, die collectief opereren onder de schuilnaam Anonymous.

De computerkrakers claimen de radicale protestbeweging „al maanden te volgen en te beschikken over uitgebreide computerlogs en ruim twee gigabyte aan gegevens van deze leden, waaronder de vertakking in België, waarbij zij onder andere in het Arabisch communiceren over terroristische activiteiten en mogelijke plannen en financieringen vanuit het buitenland”.

De beschuldigingen van de anonieme hackers worden niet gesteund door vrijgegeven bewijsmateriaal. De hackers dreigen die belastende computerbestanden te openbaren als de islamisten doorgaan met hun „zeer extreme en gevaarlijke statements”.


http://www.telegraaf.nl/digitaal/123047 ... igd__.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Als ze echt smeuïge dingen hebben gevonden moeten ze dat zsm publiceren!

Schepsel
Posts: 38
Joined: Fri Jun 01, 2012 2:22 pm

Re: Sharia4Belgium haalt uit....

Post by Schepsel »

Spoiler! :
Ariel wrote:
Sharia4Belgium: 'Europa wordt concentratiekamp voor moslims'

donderdag 07 juni 2012

'Wij hebben nooit opgeroepen tot geweld. Wij zijn een vreedzame organisatie. Europa dreigt een concentratiekamp voor moslims te worden.' Dat zegt Sharia4Belgium in een reactie op de aanhouding van zijn woordvoerder Fouad Belkacem.

Sharia4Belgium, de radicale moslimvereniging waarvan woordvoerder Fouad Belkacem is aangehouden op verdenking van het overtreden van de antidiscriminatiewet, heeft op een korte geïmproviseerde persconferentie in Antwerpen-Noord gereageerd op de gebeurtenissen.

'Strijd tussen moslims en jullie democratie'

Volgens de organisatie wordt er in ons land met twee maten en gewichten gewerkt en heeft Belkacem, alias Abu Imran, nooit opgeroepen tot geweld. "Wij zijn een vreedzame organisatie", klinkt het. Volgens Sharia4Belgium is er echter wel sprake van "een strijd tussen moslims en jullie democratie".

"Wanneer een broeder of zuster van ons wordt aangevallen, staan wij daar als eerste", verwees Abu Mujahid van Sharia4Belgium naar de rellen die volgden op het incident waarbij een vrouw in niqab vorige week in Sint-Jans-Molenbeek een kopstoot uitdeelde aan een politieagent nadat ze geweigerd had zich te identificeren.

'Belgische regering blijft moslims aanvallen'

Belkacem stuurde nadien een videoboodschap de wereld in waarin hij volgens het Antwerpse parket het geweld verheerlijkte en opriep om tot gewelddadige actie over te gaan.

Dat laatste ontkent Sharia4Belgium, maar de vereniging vindt wel dat "de Belgische regering moslims blijft aanvallen". Volgens Mujahid is de enige misdaad die Belkacem pleegde dan ook "deze democratie te willen ontmaskeren". Sharia4Belgium blijft haar woordvoerder daarin steunen.

'Concentratiekamp voor moslims'

"Europa dreigt een concentratiekamp voor moslims te worden." Mujahid klaagde ook de dubbele standaard aan die volgens hem in België wordt gehanteerd. "Toen ik hoorde dat Filip Dewinter opgeroepen had om moslima's aan te geven die zich bedekken, moest ik aan Hitler denken", aldus Mujahid. "Europa dreigt een concentratiekamp voor moslims te worden."

De website van Sharia4Belgium kan overigens niet meer geopend worden. (Belga/EE)


http://www.knack.be/nieuws/belgie/shari ... 184234.htm#" onclick="window.open(this.href);return false;
Ze zijn ook echt de ergste aanstellers en querulanten die er zijn. En als kinderen blijven ze drammen. Ze diskwalificeren zich alleen maar meer dan ooit, als ik weleens reacties bekijk op zo'n onderwerp vraagt 99% van de lezers zich af waarom ze dan in hemelsnaam niet gewoon opkrassen. Overal. Ze hebben kennelijk echt geen begrip van hoe dat werkt: als je extreem querulant en kinderachtig gedrag vertoont, kweek je niets dan antipathie en keer je je doelgroep tegen je. Ik vraag me af hoe die doen als je ze in dienst hebt als werknemer: hier Achmed, een plumeau. Maak je even die kast schoon? Achmed: SLAVENARBEID!!! Dwangarbeid!! Ik moet werken voor ik mag eten!! Vreselijk volk.

User avatar
Ariel
Posts: 7752
Joined: Thu Jan 01, 2009 1:34 am
Location: The Netherlands

Re: Sharia4Belgium haalt uit....

Post by Ariel »

Onze Sharia4-what-ever vrienden worden nu echt pissig. Ze beginnen nu zelfs al politie agenten neer te steken.
Franse Sharia4Belgium moslim verwondt twee agenten in Brusselse metro

UPDATE De man die vanavond in het Molenbeekse metrostation Beekkant twee agenten verwond heeft met een mes, had krantenartikels bij over de moeilijkheden die zich de voorbije dagen in Sint-Jans-Molenbeek hebben voorgedaan met radicale moslims. Dat meldt Johan Berckmans, woordvoerder van de politie Brussel West. Het zou gaan om een 34-jarige moslim uit Parijs.

"Onze diensten waren bezig met een controleactie om de veiligheid op het openbaar vervoer te verhogen en in het kader van de strijd tegen de stadsbendes", zegt commissaris Berckmans. "Daarbij werden vier mensen administratief aangehouden. De twee agenten stonden bij die arrestanten toen een andere man plots een mes bovenhaalde en hen neerstak."

Keukenmes en papieren
De dader, vermoedelijk een dertigjarige moslim uit Parijs, werd door andere politiemensen onmiddellijk overmeesterd en opgepakt. Hij was behoorlijk over zijn toeren, aldus commissaris Berckmans, want het kostte de politie heel wat moeite om de agressieve man te overmeesteren. "De man was gewapend met een keukenmes met een lemmet van 23 centimeter en had ook papieren bij zich, waaronder krantenartikels over de jonge vrouw in nikab die gecontroleerd werd, Sharia4Belgium en de oproep van het Vlaams Belang die 250 euro uitlooft voor iedereen die een vrouw in nikab of boerka aangeeft." Op de papieren waren ook onsamenhangende teksten terug te vinden met uitspraken waaruit haat tegen de politie blijkt, aldus de commissaris.

Na zijn arrestatie is hij overgebracht naar het ziekenhuis voor een medisch onderzoek en vervolgens naar het commissariaat, waar hij nu wacht om verhoord te worden.

De twee agenten die de man verwond heeft, beiden dertigers, zijn intussen aan de beterhand. De man liep een snijwonde op in de nek en heeft het ziekenhuis al mogen verlaten, zijn vrouwelijke collega raakte gewond in nek en onderrug en zal vermoedelijk ook vanavond nog naar huis mogen.

Ontoereikende middelen
Volgens Didier Gosuin, FDF-fractieleider in het Brusselse parlement, bevestigt de aanval het belang om de rechtsstaat in het land te herstellen en justitie te laten respecteren door haar middelen te geven. In zijn ogen moet de federale regering in die zin haar verantwoordelijkheden nemen, want de ontoereikende middelen waarover justitie beschikt, moedigen afwijkingen zoals het radicalisme aan.

Het FDF-kopstuk herhaalt daarom de vraag van zijn partij "om met kracht het principe van de neutraliteit van de staat te bevestigen".

De Brusselse minister van Economie, Benoit Cerexhe (cdH) reageerde ook al op de aanval. Hij sprak van een "schandelijke agressie" die kadert in een context "waar het misprijzen van de openbare macht, en zij die dit vertegenwoordigen, voor sommigen de norm wordt". De minister roept op tot een verdere "versterking van de aanwezigheid van de ordekrachten en haar symbolen in het straatbeeld en de openbare ruimten".

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland ... etro.dhtml" onclick="window.open(this.href);return false;
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.

Blackmore
Posts: 103
Joined: Tue Apr 10, 2012 10:42 pm

Re: Sharia4Belgium haalt uit....

Post by Blackmore »

129 Teletekst za 09 jun
***************************************
Terreurdreiging Brussel verhoogd

***************************************
De Belgische overheid heeft de
'extremisme-dreiging' in het gewest
Brussel verhoogd van niveau 2 naar 3;
dat staat voor ernstig. In een Brussels
metrostation stak een militante moslim
gisteravond twee agenten neer.

Toen de agenten,een man en een vrouw,
vier mannen wilden controleren,werden
ze door een vijfde man gestoken met een
groot keukenmes. De man werd door andere
agenten overmeesterd.

De dader is een Parijse moslim die naar
Brussel was gereisd uit woede over de
aanhouding van een gesluierde vrouw,
vorige week in Molenbeek. De gewonde
agente is overigens zelf een moslima.
Deze laatste zin toont maar weer een hoe ongelofelijk naïef er met de islam omgegaan wordt. Alsof een moslim respect zal hebben voor een moslimagent. Dat zijn in hun ogen juist verraders en afvalligen die met de vijand heulen. Deze methode is zeker afgekeken van Amerika waar zwarte agenten in zwarte wijken meer gezag hebben dan blanke agenten. Maar met moslims zal dit nooit werken!

mercator
Posts: 83
Joined: Sun Jun 03, 2012 9:15 am

Re: Sharia4Belgium haalt uit....

Post by mercator »

Blackmore wrote:
De gewonde
agente is overigens zelf een moslima.
Deze laatste zin toont maar weer een hoe ongelofelijk naïef er met de islam omgegaan wordt. Alsof een moslim respect zal hebben voor een moslimagent. Dat zijn in hun ogen juist verraders en afvalligen die met de vijand heulen. Deze methode is zeker afgekeken van Amerika waar zwarte agenten in zwarte wijken meer gezag hebben dan blanke agenten. Maar met moslims zal dit nooit werken!
Komt nog bij dat een of andere "geïntegreerde" moslim( een "film-maker, jawel) mocht komen vertellen dat die prik-actie NIETS met de Islam te maken heeft. Een andere allochtone politicus vertelde in dezelfde adem dat heel het geval de schuld van de media was, die teveel-ongetwijfeld racistische-aandacht aan Sharia4B hadden gegeven. t Spijtige is dat heel veel mensen in die propaganda trappen, juist omdat die heel listig als objectieve berichtgeving wordt gepresenteerd.

User avatar
Ariel
Posts: 7752
Joined: Thu Jan 01, 2009 1:34 am
Location: The Netherlands

Re: Sharia4Belgium haalt uit....

Post by Ariel »

mercator wrote:
Komt nog bij dat een of andere "geïntegreerde" moslim( een "film-maker, jawel) mocht komen vertellen dat die prik-actie NIETS met de Islam te maken heeft. Een andere allochtone politicus vertelde in dezelfde adem dat heel het geval de schuld van de media was, die teveel-ongetwijfeld racistische-aandacht aan Sharia4B hadden gegeven. t Spijtige is dat heel veel mensen in die propaganda trappen, juist omdat die heel listig als objectieve berichtgeving wordt gepresenteerd.

Ja, ja...Deze mensen bedrijven de zuivere Islam, en die heeft niks met Islam te maken? We hebben nog meer Sharia4....nodig om mensen wakker te schudden.

Kom er maar in Fouad Belkacem met je mankrachten. Zeg maar wat je op je hart hebt, en laat Belgie en de rest van Europa kennis maken met het zwaard van Islam. Het mag van mij

De ouders van Fouad Belkacem zijn van mening dat hun zoon wel een grote mond heeft maar verder een enorm lieverdje is.
De ouders van Fouad Belkacem, de woordvoerder van Sharia4Belgium die vorige donderdag werd opgepakt, zitten in zak en as. "Hij heeft een grote mond", benadrukken ze, "maar hij is geen monster en vormt geen gevaar voor de maatschappij". Ze vinden wel dat hij te ver ging met zijn uitspraken en dat het nu eens gedaan moet zijn. "Maar dat beseft hij zelf ook", denkt zijn moeder.

Sinds hun zoon in de cel zit, trekken de ouders van Belkacom nog amper de straat op in Boom. Ze worden overstelpt met telefoontjes en door iedereen nagestaard. Media en politici overdrijven door Fouad te bestempelen als een monster of een gevaar voor de maatschappij, oordelen ze.

Dat hun zoon plots wordt afgeschilderd als de ergste staatsvijand, vinden ze niet kunnen. "Hij is de kwaadste niet, en al zeker niet gevaarlijk, maar hij heeft een grote mond", erkennen de ouders, die het ook brug te ver vinden dat het gerecht de Belgische nationaliteit van hun zoon wil afnemen.

Ze zijn wel van oordeel dat hun zoon te ver is gegaan, en hebben hem dat deze week ook gezegd in de gevangenis. "Hou je toch koest", raadde zijn moeder hem aan. Ze hoopt verder dat hij stopt met het verspreiden van boodschappen die kwaad bloed zetten. "Dat onze maatschappij dat niet toelaat, beseffen wij ook als ouder."

Fouad zou in de gevangenis van Antwerpen als een monster behandeld worden, meldden zijn ouders nog. Zijn benen zijn vastgeketend en hij moet het zonder drinken en eten stellen.
The heart of the wise inclines to the right,
but the heart of the fool to the left.

mercator
Posts: 83
Joined: Sun Jun 03, 2012 9:15 am

Re: Sharia4Belgium haalt uit....

Post by mercator »

Ik heb Fouad persoonlijk gekend in zijn jonge jaren. Je kon je geen méér geïntegreerde moslim voorstellen. Hij wist als geen ander hoe je de BTW-administratie moest oplichten, autopapieren vervalsen, door fraude van uitkeringen snoepen...en van theedoeken en exotisch baardgewas was al helemaal geen sprake. Ik heb nog altijd het idee dat ie een oplichter is gebleven, en ook zijn broeders en zusters in Islam een wassen neus zet, en ze geld aftroggelt voor de Shariah maar in feite van plan is er een dikke BMW van te kopen.

Ik weet ook dat hij nu van een uitkering leeft, een paar kinderen heeft, de jongste heet heel toepasselijk Osama !

Locked