Page 1 of 1

Man moet benen afschroeven

PostPosted: Wed May 30, 2012 1:58 pm
by Ariel
Man moet benen afschroeven

ISTANBUL - Kersen de Jong (60) is nog nooit zo vernederd. Turkish Airlines dwong hem op de vlucht van Istanbul naar Amsterdam zijn twee kunstbenen af te schroeven, voordat hij mee mocht. Een bizar verhaal van een vliegpassagier, die alleen ’in stukken’ de bestemming kon bereiken.

Ik moest in het gangpad liggen om mijn benen eraf te halen en daarna werden ze voor iedereen zichtbaar in de bagageruimte boven de stoelen neergelegd. In ondergoed werd ik naar een krappe plek verbannen. Terwijl ik als gehandicapte recht heb op de eerste rij of genoeg ruimte elders”, zegt een boze De Jong.

„En de businessclass was half leeg. Daar wilde ik zelfs nog extra voor betalen. Ik had mijn situatie ook vooraf bij Turkish Airlines gemeld. Op de heenvlucht van Schiphol naar Istanbul ging dat goed, maar terug was een ramp”, aldus De Jong, die in Amerika woont en werkt, nu als president van de Netherlands American Community Trust.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/1224 ... ven__.html


Dit is werkelijk ongehoord. >( Als de KLM een Turkse moslim zo zou behandelen dan zou de gehele EU op zijn kop staan en moord en brand schreeuwen. Is dit soms een straf omdat een Turkse muzikant op schiphol een half uur heeft moeten wachten. ?

Re: Man moet benen afschroeven

PostPosted: Wed May 30, 2012 7:09 pm
by monique
En een straf voor de kruistochten.

Re: Man moet benen afschroeven

PostPosted: Mon Jun 04, 2012 6:51 pm
by Eliabe
Heb begrepen dat ze de komende tijd op Schiphol de stewardessen van Turkish Airlines gaan controleren of ze niet stiekum vibrators in hun bagage meesmokkelen.
Spoiler! :
In Belgie noemen die dingen kut brommers.

Re: Man moet benen afschroeven

PostPosted: Mon Jun 04, 2012 8:30 pm
by mercator
Ja kijk, ik snap gewoon niet dat iemand uit vrije wil naar een of ander moslimland gaat. Je weet toch dat de ergste barbarij en smeerlapperij je daar kan overvallen?

Re: Man moet benen afschroeven

PostPosted: Mon Jun 04, 2012 9:52 pm
by Blackmore
Eliabe wrote:Heb begrepen dat ze de komende tijd op Schiphol de stewardessen van Turkish Airlines gaan controleren of ze niet stiekum vibrators in hun bagage meesmokkelen.
Spoiler! :
In Belgie noemen die dingen kut brommers.

Ha ha!

Re: Man moet benen afschroeven

PostPosted: Fri Jun 15, 2012 11:38 am
by Maartje
Ariel wrote:[

Dit is werkelijk ongehoord. >( Als de KLM een Turkse moslim zo zou behandelen dan zou de gehele EU op zijn kop staan en moord en brand schreeuwen. Is dit soms een straf omdat een Turkse muzikant op schiphol een half uur heeft moeten wachten. ?Het zou me niets verbazen, Ariel. "Collectieve beledigingen" nestelen zich diep bij een bepaald soort mensen.