Page 1 of 1

Eurabië is bewaarheid geworden

PostPosted: Tue May 29, 2012 8:01 am
by silkybxl
Dank zij de demissionaire PM Rutte moet Nederland nu meebetalen aan de plannen van François Hollande middels het ESM en de komende eurobonds.
Image
Bovenstaande foto werd genomen op Place de la Bastille in Parijs gedurende het verkiezingsfeest van de democratische republiek Frankrijk, waarbij socialistische “kameraad” Hollande tot president werd verkozen. De Franse democratie heeft zijn werk gedaan, het volk heeft gesproken, maar hoeveel Franse nationale vlaggen ziet u ? Van de twintig vlaggen is er slechts één Frans. De andere vlaggen zijn Palestijns, Algerijns, Turks, Syrisch, Marokkaans en de vlag van de Europese Unie. De andere vlaggen zijn niet te herkennen, maar het zijn zeker geen nationale Franse vlaggen.

Een Fransman schreef hierover het volgende:

Hallo mijn Amerikaanse vrienden,

Zoals jullie weten, heeft de socialistische François Hollande recentelijk de presidentiële verkiezingen in Frankrijk gewonen. Dit is een catastrofe voor Frankrijk, want Hollande werd verkozen door moslims. Een onderzoek onder 10.000 moslims in Frankrijk toont aan dat 93% van de moslims voor hém stemde. Aangezien er 2 miljoen moslims aan deze verkiezing deelnamen, kreeg Hollande 1.720.000 moslimstemmen meer dan Sarkozy. Hollande won de nek-aan-nek race met een meerderheid van slechts 1.139.316 stemmen. Zonder de stemmen van de moslims voor Hollande, zou Sarkozy dus herkozen zijn.

Daarbij neemt de criminaliteit van moslims in Frankrijk hand over hand toe. 70 % van de veroordeelde criminelen in Frankrijk zijn moslims en deze criminele moslims ervaren dit als een islamitische overwinning. Vele “banlieues” zijn islamitische ministaten geworden waar moslims anti-Franse en anti-Joodse scheldwoorden rondschreeuwen en op de muren kalken. Vrouwen die -de hier onwettige- boerka dragen, maken er gewoon deel uit van het straatbeeld.

En alsof dit nog niet genoeg is, wil Hollande alle buitenlanders -illegaal of niet- stemrecht geven bij de volgende verkiezingen. Frankrijk zal deze situatie onder ogen moeten zien, anders gaan wij binnen een paar jaar een burgeroorlog tegemoet. Dit is het laatste nieuws uit bezet Frankrijk.
Eurabië is bewaarheid geworden.
Zie tevens:
[url]

http://ejbron.wordpress.com/2012/05/08/ ... -bejubeld/[/url]

Bron:
http://ripostelaique.com/author/Maxime-Lepante

Vrij vertaald uit het Frans door:
http://ejbron.wordpress.com/

Re: Eurabië is bewaarheid geworden

PostPosted: Tue May 29, 2012 9:47 am
by Ariel
Nog meer Islam in Frankrijk. Ik ben benieuwd hoe lang de echte Fransen dit gaan pikken. Gek dat zodra het even slecht in een land gaat veel mensen achter een leider gaan staan die ze een euro meer per maand beloofd, en dat ze dan blind zijn voor de werkelijk belangrijke zaken.

Ik las ook ergens dat Hollande in de regering drie moslims op belangrijke plaatsen gezet heeft , en dat straks het boerka verbod weer terug gedraaid wordt.
In Nederland zegt Wiegel dat het Lenteakkoord is strategische blunder van de VVD is.

VVD-prominent Hans Wiegel denkt dat zijn partij een historische fout heeft gemaakt door een akkoord te sluiten met D66, GroenLinks en ChristenUnie. 'Het kabinet heeft veel te snel zijn ontslag ingediend. Dat was niet noodzakelijk en buitengewoon onverstandig

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Polit ... er-VVD.htm

Re: Eurabië is bewaarheid geworden

PostPosted: Thu May 31, 2012 8:29 pm
by Ariel
'Voortbestaan euro in het geding'

SITGES (ANP) - Het voortbestaan van de euro is afhankelijk van de ontwikkelingen in Spanje en Italië in de komende weken. Dat zei de Spaanse minister van Financiën Luis de Guindos donderdag.

http://www.elsevier.nl/web/Artikel/3401 ... geding.htm


Dit is lachen....Is dt een dreigement of een belofte.

Re: Eurabië is bewaarheid geworden

PostPosted: Sun Jun 03, 2012 4:46 pm
by Eliabe
De nieuwe burka-vriendelijke regering van Frankrijk

Image

Francois Hollande is wellicht de eerste door moslims gekozen president van Frankrijk. Naar schatting 93 procent van de moslimstemmers brachten hun stem uit op Hollande; in een verkiezing waarin de uiteindelijke verschillen gering waren, kan dat aantal de doorslag hebben gegeven tussen winst en verlies. De samenstelling van de nieuwe Franse regering weerspiegelt dat Hollande in het krijt staat bij zijn moslimstemmers.

Tijdens zijn campagne had Hollande gezegd dat hij het verbod op de burka in stand zou houden, daarbij aangetekend dat hij deze wet op de best mogelijke wijze zou toepassen – een mededeling die veel ruimte laat voor allerlei kronkels die uitvoering van de wet tot een minimum beperken. En zijn aanstelling van Christiane Taubira als Minister van Justitie geeft het bange vermoeden dat binnenkort Vrouwe Justitia een burka zal aantrekken.

Taubira,Image een radicaal linkse politica uit Guyana die, ook al is ze benoemd tot Minister van Justitie, geen universitaire graad heeft in de rechten, stemde tegen de wet die de hijab op scholen verbiedt – waarmee ze slechts een van een handvol leden van de Nationale Vergadering was. Ze bracht helemaal geen stem uit betreffende het verbod op de burka in 2010, maar dit jaar tekende ze een petitie van de MTE* namens “gesluierde moeders” welke een beschuldigende vinger wees richting de “eindeloze reeks strafbare handelingen tegen moslims”, een lijst waarop onder andere de “anti-hoofddoekwet” en de “anti-nikaab wetgeving” voorkomen.

De aanstelling van Taubira is een concessie richting de relschoppers en de burkabandieten. Ze werd niet gekozen vanwege haar graad in Afrikaans-Amerikaanse etnologie, maar als een dankgebaar van de regering richting diegenen die auto’s in brand steken en vrouwen in een burka dwingen.

Terwijl Taubira de herinnering aan de slavenhandel heeft uitgebuit voor politieke doeleinden, wil ze de misdaden van moslimslavenhandelaren uitsluiten van de discussie – dit onder het mom dat de slavenhandel zoals deze werd uitgevoerd door Arabische moslims niet te vaak ter sprake moet worden gebracht zodat “jonge Arabieren niet alle gewicht van de erfenis van Arabische misdaden op hun schouders dragen.” Natuurlijk ontbreekt een dergelijke gereserveerdheid wat betreft het schuldgevoel dat jonge Europeanen wordt aangepraat.

De nieuwe regering zal drie moslimleden tellen, Najat Vallaud-Belkacem, Kader Arif en Yamina Benguigui. De in Marokko geboren Najat Vallaud-Belkacem,Image die in het kabinet de rol van Minister voor Vrouwenrechten zal vervullen en daarin woordvoerder is voor de Franse regering, heeft zich uitgesproken tegen het verbod op de burka, omdat volgens haar “de Republiek haar tijd niet moet verdoen met het maken van wetten die uitsluiten, verbieden en stigmatiseren.” Het aanstellen van een tegenstandster van het verbod op de burka als Minister voor Vrouwenrechten is een duidelijke boodschap dat de nieuwe regering niet van plan is vrouwenrechten te verdedigen tegen islamitische onderdrukking. Het verbod op de burka was het resultaat van het werk van een commissie voor vrouwenrechten in de Nationale Vergadering. Als de leidende moslimpersoon in de nieuwe regering, met een portefeuille die het dichtst bij het onderwerp staat, bevindt Najat Vallaud-Belkacem zich op een uitgelezen plaats om alle pogingen die worden ondernomen om vrouwen tegen de islam te beschermen te saboteren. En dat is niet het enige probleem met Najat Vallaud-Belkacem, die een dubbele nationaliteit bezit van Marokko en Frankrijk, en een voormalig lid is van CCME, een adviesraad van geëmigreerde Marokkanen, aangesteld door de Koning van Marokko, welks doel het is de Marokkaanse identiteit van Franse moslims te versterken en advies uit te brengen betreffende hun islamitisch onderricht. Dit heeft ertoe geleid dat sommigen in Frankrijk haar loyaliteit in twijfel trekken, vooral omdat de CCME is omschreven als een propaganda-instrument voor de Marokkaanse regering. Het eindresultaat van de benoeming van Najat Vallaud-Belkacem is dat een vrouw die de Marokkaanse regering had vertegenwoordigd in Frankrijk nu woordvoerder is van de Franse regering. En een vrouw die zich uitsprak tegen een verbod op de burka zal nu het Ministerie voor Vrouwenrechten leiden.

Wat betreft Hollande’s twee andere moslimministers: Kader Arif Imageheeft zich duidelijk uitgesproken betreffende Israël, dat hij de Franse problemen op het gebied van buitenlandse politiek verwijt met de bewering dat de Middellandse Zee Unie van Sarkozy werd geblokkeerd door de Israëlische acties in Gaza. Hij tekende een petitie die eist dat Israël haar grenzen openstelt met het door Hamas bestuurde Gaza, uitte zijn steun voor de terroristische flotilla, oproepend tot een “duidelijk antwoord” op de Israëlische actie waarbij het schip werd tegengehouden en hij tekende zelfs een petitie die opriep een door Frankrijk gesteunde flotilla Israël binnen te laten vallen in steun voor Gaza.

De nieuwe rol van Kader Arif is slechts zijdelings betrokken bij buitenlandse zaken, maar hij heeft zich al bereid getoond ontwikkelingskwesties uit te buiten om zijn visie naar voren te brengen en Israël aan te vallen; dat patroon zal zich waarschijnlijk voortzetten nu hij het roer over heeft genomen betreffende veteranenkwesties en hij het Israëlische beleid verantwoordelijk wil houden voor het lot van Franse oorlogsslachtoffers.

De derde moslimminister, Yamina Benguigui, Imageheeft verschillende films gemaakt waarvan sommige, zoals Inshallah Zondag, op het oog kritisch zijn ten opzichte van de burka. Yamina Benguigui heeft ook haar best gedaan de mythe te laten voortleven dat de problemen die door moslimimmigranten worden veroorzaakt eerder te wijten zijn aan Frans racisme dan aan de islam.

Yamina Benguigui was een van de ondertekenaars van de petitie tegen Frankrijk’s nationale debat over secularisme en islam. Onder de ondertekenaars van die petitie bevinden zich vooraanstaande islamist Tariq Ramadan en de linkse pedofiele patjepeeër Daniel Cohn-Bendit, evenals Laurent Fabius, de huidige Minister van Buitenlandse Zaken.

Maar de meest verwoestende invloed van Hollande’s overwinning op Frankrijk en Europa ligt waarschijnlijk elders. Daar waar Sarkozy Turkije’s verzoek toe te treden tot de Europese Unie had geblokkeerd, is Hollande mogelijk Turkije’s opening op weg naar EU-lidmaatschap. De Turkse islamistische Minister van Buitenlandse Zaken heeft de hoop al uitgesproken dat de overwinning van Hollande de weg vrij zal maken voor Turks EU-lidmaatschap, ondanks Turkije’s vijandigheid ten opzichte van het Westen, de politieke onderdrukking aan het thuisfront en de voortdurende bezetting van Cyprus.

Hollande ontmoedigde de naar schatting 500.000 Turken in Frankrijk niet om tot die conclusie te komen. Enkele dagen voor de eerste verkiezingsronde stuurde hij een brief rond waarin hij vermeldde dat hij veel waarde hechtte aan de verstandhouding met Turkije en dat hij indien hij gekozen zou worden het hechte karakter van deze band zou versterken.

“Europa,” zo schreef hij, “dat erin heeft toegestemd onderhandelingen te beginnen voor volledig lidmaatschap van Turkije, blijft vasthouden aan haar principes “om verschillende volkeren, culturen en religies bijeen te brengen.”

Hollande, die de katholieke en joodse stemmen verloor maar de moslimstem won, heeft dat niet gedaan; in plaats daarvan weerspiegelt zijn regering de links-islamitische alliantie die hem aan de macht heeft gebracht. Het is een regering die ondanks al haar garanties zeer waarschijnlijk een oogje dicht zal knijpen als het de burka betreft, een veelzeggende knipoog richting de onderdrukking van vrouwen, en die de andere kant zal opkijken als het aankomt op de jihadprediking op Frans grondgebied. En het zal zich inzetten voor openzetting van de Europese deur voor Turkije, wat het einde zal betekenen van niet alleen Frankrijk, maar van heel Europa.

http://hoeiboei.blogspot.nl/2012/05/de- ... ering.html
http://frontpagemag.com/2012/05/21/fran ... overnment/

Re: Eurabië is bewaarheid geworden

PostPosted: Tue Jun 05, 2012 9:10 am
by Circe
Het idee alleen al dat een Marokkaanse moslima wordt aangesteld als minister van vrouwenrechten (!!!!) laat mijn maag draaien van misselijkheid!

Ik herinner me nog het recht op aanrecht, het recht op huishouden, het recht op kinderen verversen, het recht op eten maken, het recht op strijken, het recht op zijn sloefkes brengen, het recht op zijn eten net op tijd gereedmaken, het recht op babysitten, het recht op geïsoleerd thuis te zitten..... allemaal rechten die ik nu kwijt ben geraakt!

Re: Eurabië is bewaarheid geworden

PostPosted: Tue Jun 05, 2012 10:05 am
by mercator
Die Islamofilie van de Fransen gaat al heel ver terug. In de 17de eeuw was de Franse koning een bondgenoot van de Osmanen tegen de Habsburgers, Napoleon wilde de Islam invoeren als Franse staatsgodsdienst. Als Frankrijk onder links en Islamitisch bestuur een achterlijk Afrikaans land wil worden moeten ze dat vooral doen.

Re: Eurabië is bewaarheid geworden

PostPosted: Fri Jun 15, 2012 2:24 pm
by Maartje
Circe wrote:Het idee alleen al dat een Marokkaanse moslima wordt aangesteld als minister van vrouwenrechten (!!!!) laat mijn maag draaien van misselijkheid!

Ik herinner me nog het recht op aanrecht, het recht op huishouden, het recht op kinderen verversen, het recht op eten maken, het recht op strijken, het recht op zijn sloefkes brengen, het recht op zijn eten net op tijd gereedmaken, het recht op babysitten, het recht op geïsoleerd thuis te zitten..... allemaal rechten die ik nu kwijt ben geraakt!:lol:

Re: Eurabië is bewaarheid geworden

PostPosted: Fri Jun 15, 2012 4:02 pm
by Ali Yas
Maartje wrote:
Circe wrote:Het idee alleen al dat een Marokkaanse moslima wordt aangesteld als minister van vrouwenrechten (!!!!) laat mijn maag draaien van misselijkheid!

Ik herinner me nog het recht op aanrecht, het recht op huishouden, het recht op kinderen verversen, het recht op eten maken, het recht op strijken, het recht op zijn sloefkes brengen, het recht op zijn eten net op tijd gereedmaken, het recht op babysitten, het recht op geïsoleerd thuis te zitten..... allemaal rechten die ik nu kwijt ben geraakt!:lol:


Vergeet naast het aanrecht het zwijgrecht niet. :lol:

Re: Eurabië is bewaarheid geworden

PostPosted: Fri Jun 15, 2012 5:00 pm
by Maartje
Ik heb al eerder wat geschreven over de zoon van een vriendin van me, waarvan de gehele opbrengst van een evenement een kleine ton was uit de kluis gestolen. Het was overduidelijk dat dat de daad was van een Marokkaanse employee, die echter bij gebrek aan bewijs vrijgesproken is. Erger nog, hij moest in dienst blijven dus niet ontslagen worden. De zoon in kwestie heeft alle zeilen moeten bijzetten om niet failliet te gaan. Ik zal niet in dtails treden maar het is een half jaar van 8 dagen per week stress hebben en dat 24 uur per dag.

Het verhaal gaat nog verder. Mijn vriendin had een Marokkaanse poetsvrouw die altijd niets anders deed dan klagen over gebrek aan financiële middelen en verwant is aan de gekenmerkte dief. Een familielid van haar werkt als schoonmaker bij het bedrijf van de zoon en is (uiteraard) ook verwant aan de dief. Niet lang na de diefstal, verscheen de poetsvrouw ineens iedere keer in nieuwe kleren. Volgens haar zeggen omdat haar echtgenoot bij een groot winkelbedrijf werkt en zodoende kleding met flinke korting kan kopen. De reis naar Marokka waarvoor in eerste instantie nog een paar jaar hard gewerkt moest worden kan ineens deze zomer plaats vinden. De dame rijdt ook nog sinds omstreeks die datum ineens op een flonkernieuwe fiets waar iedere fietser zijn lippen om zou aflikken.

Mijn vriendin kreeg ineens de goede inval en heeft de dame ontslagen. Niet eens zo zeer omdat ze haar hulp meteen van actieve medewerking verdenkt, maar meer omdat ze er toch allemaal een nare smaak van in de mond had.

De vermeende dief loopt nog steeds de stad rond, alsof er niets aan de hand is. Steekt vrolijk zijn hand op als hij mijn vriendin tegen komt en staat bij ieder stadsevement in de eerste rij, jolig mee te doen.


Ik hoop dat er mensen buiten de eigen club zijn die dit lezen want moslims zijn een eigenaardig soort, waar wij onze menselijke logica niet op los kunnen laten. Louter en alleen omdat het brein van welke moslim dan ook niet zo werkt als het onze. Hoe dan ook mijn raad is: Neem nooit maar dan ook nimmer een moslim in dienst of zelfs maar in je huis zonder dat je hem/haar constant in het snotje kan houden.

Wij zijn geen religierascisten of xenofoben die hun eigen miezerabele, zielige leventje op andere pojecteren en een gezamelijk zwart schaap gevonden hebben.

Nu blijft het nog bij gelegenheidsdiefstallen nm expoiteren van ongelovige meiden enzo., maar we zijn niet ver weg van Brusselse en Stockholmse toestanden.